3 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

9.7 / 10
06 - 188 698 40

RIB Experience, durf jij het aan?

Een ervaring om nooit te vergeten! Even volgas over de golven springen en genieten van de G-krachten. We noemen het RIB Experience.. en zo snel als ze zijn, zo snel is een arrangement ook geregeld.

Boek bijvoorbeeld het ribvaren arrangement in combinatie met een vaart met The BIG Sloop en een borrel arrangement voor een onvergetelijk uitje.

 

 

RIB Experience arrangement 

RIB Experience is een activiteit vol adrenaline en gezelligheid waar nog lang over wordt nagepraat. U wordt ontvangen en gaat aan boord op een professionele stoere RIB waar u een uur kunt genieten van een geweldige ervaring op het water. Nadat iedereen zijn veiligheidsjasje en vest aan heeft en alle veiligheidsinstructies door de kapitein zijn gegeven, gaat het gas erop!

Met een gezellig muziekje en vol adrenaline varen we naar een snelheidsbaan toe om even lekker los te gaan. Met enorme snelheden en scherpe bochten komt deze RIB los van het water. Wat vaart de RIB soepel en stevig op het water en wat behaalt de boot een hoge snelheid! Geen golven? Geen paniek! De RIB-boot creëert met haar scherpe bochten zelf mooie golven om over te springen.

Na deze RIB Experience varen we rustig terug naar de opstapplaats en praten we lekker na over deze fantastische ervaring!

We werken samen met veel restaurants en bedrijven waardoor ook meerdere arrangementen mogelijk zijn. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Arrangement:

  • Totale duur van het arrangement: 1 uur
  • Incl. veiligheidsjasje en reddingsvest
  • Belangrijkste instructies vooraf en overige tijdens de vaart
  • 20 minuten in het snel vaargebied racen op de RIB-boot
  • 549,- incl btw voor max. 12 personen

Wie wil dit nou niet van zijn bucketlist afstrepen? Leuk om cadeau te doen, maar nog leuker om te krijgen!

Locaties: Huizen, Almere, Naarden, Muiden, Spakenburg. Maar vraag altijd naar de mogelijkheden.

Voorwaarden:

  • Leeftijd vanaf 16 jaar
  • Onder voorbehoud van weeromstandigheden (bij slecht weer kan er niet worden gevaren. Er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt)

Ik wil graag meer informatie

>>RIB Experience